Uw verhuis

Senioren verhuisservice

De Verhuisplanner staat steeds klaar voor het verhuizen van senioren, bejaarden en personen met fysieke of mentale beperkingen. Deze verhuis naar een serviceflat, aanleunwoning, woonzorgcentrum of rusthuis kan volledig of gedeeltelijk met een selectie van de inboedel uitgevoerd worden. De Verhuisplanner verzorgt de verhuis van planning en inpakken tot het volledig woonklaar maken van de nieuwe verblijfplaats.
 

Verhuizen van kantoren

Ook voor het verhuizen van kantoren en werkplaatsen kan u bij de Verhuisplanner terecht. In dit geval wordt het verhuizen binnen een heel korte termijn van enkele dagen uitgevoerd. Burelen of werkruimtes worden in de oorspronkelijke staat heringericht zodat werkzaamheden zo snel mogelijk voortgezet kunnen worden.
Uw verhuis
Hoe gaat de Verhuisplanner te werk?
Hoe gaat de Verhuisplanner te werk?

Planning, inpakken en verhuizen

Op afspraak komen wij bij u langs en overleggen samen met u wat precies verhuisd moet worden en wat moet gebeuren met eventueel resterend meubilair en de leeggekomen woning. We maken vervolgens een planning en duidelijke prijsofferte voor u op.

Vòòr de verhuisdag staan we u bij in de selectie van meubels, apparaten, decoratie en huisraad. Uw inrichting wordt gefotografeerd zodat we deze in uw nieuwe woonst in originele staat kunnen herstellen. Alles wordt gemarkeerd en voorbereid op inpakken.

Vervolgens staan we volledig in voor het inpakken van uw spullen in aangepaste verhuisdozen en noppenfolie voor breekbaar materiaal. Wij zorgen voor een verhuiswagen en eventueel een verhuislift volgens de omvang van uw inboedel. Tijdens het verhuizen is de Verhuisplanner steeds aanwezig en staat in voor de coördinatie en eindverantwoordelijkheid. Voor al uw vragen kan u steeds direct bij hem terecht.

Uitpakken, inrichten en nazorg    

Bij het uitpakken in uw nieuwe woonst worden eerst de slaap- en leefruimte in orde gebracht zodat een eerste overnachting comfortabel kan verlopen. Na het verhuizen komen wij vervolgens opnieuw langs voor hulp bij de inrichting. Zo kan u rekenen op het aansluiten van huishoudapparaten, televisie en andere media en het ophangen van schilderijen, fotolijsten of gordijnen. Alle decoratieve spullen worden op hun oorspronkelijke plaats gezet. Op die manier verloopt de overgang naar uw nieuwe woning uiterst vlot.

Tenslotte handelen wij ook het schoonmaken van de verlaten woning af en zetten wij deze klaar voor eventuele verkoop of verhuur door derden of makelaars.

Ook voor administratieve hulp kan u bij de Verhuisplanner aankloppen. Zo kunnen wij instaan voor het doorgeven van uw adreswijziging, het opnemen van de meterstanden, en het beëindigen van lopend contracten.

Leegmaken van de woning

Bevat het verlaten huis nog veel meubels en huisraad? De Verhuisplanner staat in voor het leegmaken van de woning via de verkoop en levering van meubels aan familieleden, vrienden of de kringwinkel, en het vervoer naar het containerpark van de resterende spullen.

Moet even gewacht worden met het leveren van spullen? Dan kan de Verhuisplanner zorgen voor een tijdelijke opslag voor maximaal 1 maand.

Bij een combinatie van verhuizen en leegmaken van een woning, kan reeds bij het opmaken van de prijsofferte grotendeels worden bepaald wat verkocht en wat weggeschonken wordt. Zo kunnen we een schatting maken van wat uw boedelverkoop kan opleveren. De opbrengst van de verkoop van resterende meubels, witgoed, huisraad, fietsen of wagen kan zodoende van de verhuiskosten afgehouden worden.