Ruimen en leegmaken

Woningen, schoolruimtes of ateliers leegmaken

Hebt u hulp nodig bij het leegmaken van een woning of werkplaats na verhuis of overlijden? Staat u in voor het ruimen van een opslagruimte van een school of een openbare ruimte bij renovatie of verbouwingen? Moet u een overvolle zolder, kelder of garage in uw eentje leeghalen en weet u niet waar te beginnen?

De Verhuisplanner staat u professioneel bij in het leegmaken van woningen of opslagruimtes, scholen of ateliers. In samenspraak wordt het materiaal geselecteerd voor opkoop, schenking of afvalverwerking.

Indien nodig staat de Verhuisplanner ook in voor het schoonmaken, kleine herstellingen of het herschilderen van de leegstaande woning, zodat het pand vervolgens vlot verhuurd of verkocht kan worden.
Ruimen en leegmaken

Opkopen van inboedel en onderhoud lege panden

Het leegmaken van uw woning kan bij de Verhuisplanner gecombineerd worden met een verhuis. De opbrengst van de opkoop van meubelen, witgoed, huisraad, fietsen of wagen kan dan van de verhuiskosten afgehouden worden. Reeds bij de eerste afspraak wordt in samenspraak bepaald wat verkocht en wat weggeschonken zal worden en wordt een schatting gemaakt van wat de opkoop kan opleveren.

Hebt u nood aan onderhoud van een leegstaande woning bij nalatenschapsverdeling, scheiding of tijdelijk verblijf in het buitenland? U kan bij de Verhuisplanner terecht voor tijdelijke zorg in de vorm van regelmatige verluchting, verwarming, controle van waterleiding, elektriciteit en beveiliging, en eventuele kleine reparaties.

Vragen over het leegruimen van uw woning of werkruimte? Contacteer ons nog vandaag en leg uw vragen of plannen aan ons voor.